Palvelut


Yksilövalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa puretaan tehokkaasti joko tällä hetkellä kuormitusta aiheuttavia asioita tai tunnelukkojen vaikutusta omaan elämään. Oma kehosi kertoo mitkä asiat ovat käsittelyvuorossa.

Hinta 75€/h tai 124€/2h. Hinnat sis. ALV 24%.
(Suosittelen varaamaan noin 30 min. ekstraa kalenteriisi, jotta ehdit sulatella muutosta ennen muita velvoitteita.)


Ryhmät / työyhteisöt

Naputtelu on tehokas tapa edistää työhyvinvointia ja purkaa stressiä ryhmähoitona. Aluksi voidaan kerätä haastattelemalla kuormittavia asioita ja sitten jokainen purkaa ne omasta kehostaan yhteisesti ohjatun harjoituksen avulla.

Hinta perusmaksu 100€ + ALV (124€) + 25€/osallistuja +ALV (31€), min. 4 osallistujaa. Kesto noin 1h alustuksineen.

Laajemman 2h luennon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja stressistä vapautumisesta EFT:llä tarjoan hintaan 500€ + ALV (620€). Osallistujien lukumäärä 10-30 hlö.


Opi EFT itsehoitomenetelmäksi

Tiivis kolmen kerran etäkurssi antaa perusteet käyttää EFT-kehoterapiaa kaikenlaisten haasteiden kanssa. Kysy seuraavan kurssin aikataulua sähköpostilla ja ilmoittaudu mukaan. Tutustu tämän kurssin sisältöön! 


Koulutus EFT-hoitajaksi

EFT-hoitajakoulutus alkoi tammikuussa 2022. Opiskelemme teoriaa ja teemme harjoituksia 9 modulin ajan. Näiden opintojen avulla opit auttamaan muita ihmisiä vapautumaan menneisyyden taakoista ja tunnelukoista. Opetan tehokkaat menetelmät erilaisten stressikuormaa aiheuttavien asioiden purkuun. Samalla käsittelet oman elämäsi vapaammaksi.

Hinta 750€ + alv 24% = 930€ (voi maksaa osissa).

Lue lisää 16.1. - 02.06.2022 pidettävästä EFT-kurssista

 

Vapaudu kuormittavista tunteista -viikonloppu 8.-10.4.2022

Tule rentoutumaan luonnon keskelle. Järjestämme EFT-viikonlopun yhteistyössä Rahgamo Resortin kanssa.

"Tämä viikonloppu on Sinulle, joka haluat pysähtyä itsesi ja tunteidesi äärelle ja vapautua kuormittavista tunteista sekä stressistä. Sinulle, joka haluat oppia uusia itsehoitokeinoja sekä saada lempeää ohjausta ja hetken arvokasta aikaa itsellesi. Sinulle joka haluat vetäytyä luonnon keskelle, hengittää syvään ja rauhoittua, kuulla oman syvän viisautesi ja löytää luonnolliset voimavarasi."

Lisätiedot ja ohjelma