Palvelut


Yksilövalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa puretaan tehokkaasti joko tällä hetkellä kuormitusta aiheuttavia asioita tai tunnelukkojen vaikutusta omaan elämään. Oma kehosi kertoo mitkä asiat ovat käsittelyvuorossa.

Hinta 125€/h ja 250€/2h. Hinnat sis. ALV 24%.

Ensimmäisellä kerralla kartoitetaan nykytilanteen taustat ja puretaan suurimmat ahdistuksen aiheet ja stressit. Käytäntö on osoittanut, että siihen on hyvä varata aikaa tuo 2 tuntia. Jatkossa voidaan käsitellä esille nousevia asioita lyhyempinä täsmähoitoina.
(Hoidon jälkeen suosittelen varaamaan noin 30 min. ekstraa kalenteriisi, jotta ehdit sulatella muutosta ennen muita velvoitteita.)

Voit ostaa EFT-valmennuksen myös lahjaksi! Eri tilanteisiin sopivat lahjakortit löydät täältä.


Ryhmät / työyhteisöt

Naputtelu on tehokas tapa edistää työhyvinvointia ja purkaa stressiä ryhmähoitona. Aluksi voidaan kerätä haastattelemalla kuormittavia asioita ja sitten jokainen purkaa ne omasta kehostaan yhteisesti ohjatun harjoituksen avulla.

Luentojen pituudet voivat vaihdella 1h peruskurssista 2h laajempaan luentoon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja stressistä vapautumisesta EFT:n avulla sekä työpajoihin, joiden kesto määritellään tavoitteiden mukaan. Luennoille voi osallistua suurikin määrä kuulijoita, työpajat järjestetään max. 10 hlö ryhminä.

Kysy tarjousta! Kokonaishintaan vaikuttavat osallistujien lukumäärä, luennon pituus, tavoitteet, kertauspäivät ja mahdollinen etäohjaus. Hinnat sisältävät osallistujille jaettavan materiaalin.

Vaikuttavaa valmennusta!


Opi EFT itsehoitomenetelmäksi

Tiivis kolmen kerran etäkurssi antaa perusteet käyttää EFT-kehoterapiaa kaikenlaisten haasteiden kanssa. Kysy seuraavan kurssin aikataulua sähköpostilla ja ilmoittaudu mukaan. Tutustu tämän kurssin sisältöön! 


Koulutus EFT-hoitajaksi

Seuraava EFT-hoitajakoulutus alkaa kysynnän mukaan. Opiskelemme teoriaa ja teemme harjoituksia 11 modulin ajan. Näiden opintojen avulla opit auttamaan muita ihmisiä vapautumaan menneisyyden taakoista ja tunnelukoista. Opetan tehokkaat menetelmät erilaisten stressikuormaa aiheuttavien asioiden purkuun. Samalla käsittelet oman elämäsi vapaammaksi.

Hinta 975 eur + alv 24% = 1209 eur, voidaan maksaa 1 - 5 erässä.
Lue lisää hoitajakurssista

 

Webinaaritallenne tunnetyöskentelystä

Tässä webinaarissa lähdemme liikeelle ihan alkeista. Saat käsityksen siitä mitä tunnetyöskentely on ja miksi sitä kannattaa opetella. Ilta sisältää myös ohjattuja EFT-harjoituksia eli pääset nauttimaan rennosta olemisesta illan päätteksi. Lipun 14,90€ saat ostettua verkkokaupasta ja tallenteen linkki saapuu automaattisesti sähköpostiisi kuitin yhteydessä.

Lisätiedot ja lipun osto 

 

Kahden päivän EFT-kurssi 15.-16.6.2024

Kesän alussa pääset sukeltamaan syvällisesti EFT:n maailmaan Muurlan Opiston kauniissa maalaismaisemassa. Kurssilla tehdään paljon harjoituksia, joten viikonlopun aikana pääset kokemaan miltä tunnevapaus tuntuu ja annat kehollesi mahdollisuuden palautumiseen stressivapauden ansiosta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 

 

Vapaudu kuormittavista tunteista -viikonloppu (ajankohta avoinna)

Tule rentoutumaan luonnon keskelle. Järjestämme EFT-viikonlopun yhteistyössä Rahgamo Resortin kanssa.

"Tämä viikonloppu on Sinulle, joka haluat pysähtyä itsesi ja tunteidesi äärelle ja vapautua kuormittavista tunteista sekä stressistä. Sinulle, joka haluat oppia uusia itsehoitokeinoja sekä saada lempeää ohjausta ja hetken arvokasta aikaa itsellesi. Sinulle joka haluat vetäytyä luonnon keskelle, hengittää syvään ja rauhoittua, kuulla oman syvän viisautesi ja löytää luonnolliset voimavarasi."

Lisätiedot ja ohjelma