Anu

Olen Anu Torkkeli ja nykyisin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen. Hyvinvoinnin pariin päädyin pikkuhiljaa tarpeesta ymmärtää itseäni ja oman elämäni kipukohtia. Riittämättömyyden tunne, väsymys ja päämäärätön olo iskivät erityisesti työttömyysjakson aikana.

Olen opiskellut NLP:tä, Rosen terapiaa, logoterapiaa, valmentamista, ravitsemusta, EFT:tä ym. ihmisyyttä avaavaa materiaalia kuten itsetuntemusta ja kehon ja mielen välistä suhdetta. DI-koulutus on antanut hyvän pohjan analyyttiselle ajattelulle ja tiedon etsimiselle ja jäsentelylle. Avoin mieli ja uteliaisuus ovat olleet tarpeellisia seuralaisia tällä matkalla. Mutta matka on kannattanut!

Eräänä päivänä saatoin todeta: ”Enää ei ahdista!” Olin saavuttanut riittävän määrän taitoa ohjata omaa mieltäni, purkanut riittävän paljon elämässä kertynyttä kuormaa ja saanut tilaa toteuttaa itseäni. Nyt autan muita ihmisiä purkamaan tarpeettomaksi käynyttä stressikuormaansa. Vapautumaan menneisyyden taakoista ja lisäämään elämää omaan elämäänsä!