Hei!

Onnittelut sinulle kun tulit tutustumaan tälle sivustolle!

Jatka lukemista jos olet stressaantunut tai uupunut, sinulla on kipua tai jatkuvaa särkyä, ihmissuhde on kriisissä, pelot häiritsevät elämää tai voimat meinaavat loppua.

Tarjoan erittäin tehokasta ja toimivaa valmennusmenetelmää, jonka avulla on mahdollista vapautua kehoa kuormittavasta stressistä hämmästyttävän nopeasti.

Alunperin stressin tarkoitus oli auttaa ihmisiä selviytymään, mutta pitkään jatkunut kuormitus ylivirittää kehon eikä palautumista tapahdukaan riittävästi. Siksi on tärkeä pysähtyä asian pariin. Kaikkea stressiä voi purkaa saman menetelmän avulla, koska kaikkien taustalla on fysiologisesti sama ilmiö.

EFT purkaa kehosta akupisteiden naputtelun avulla tuon ylimääräisen kuormituksen, jolloin ihminen palautuu rennompaan olotilaan ja samalla myös ratkaisukeskeisyys lisääntyy. Etäyhteydellä valmennus tapahtuu alkuhaastattelun ja ohjatun harjoituksen avulla.
 
Katso videolta lupaukseni uusille asiakkaille eli annan 100%-takuun tekemilleni EFT-valmennuksille.

Elämänlaadun parannus on itselleni merkittävä asia ja siksi olen iloinen voidessani auttaa muitakin saamaan omat voimavaransa takaisin käyttöönsä.

 

Lue lisää EFT:stä ja varaa aika, jotta pääset nauttimaan kirkkaammasta säästä!