Nyt tarjolla syventävät opinnot EFT:stä!

Tule opiskelemaan syyskurssina laaja paketti tunteiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Elämä on inhimillistä ja kaunista. Sopeutumiskykymme ansiosta toisaalta selviämme, mutta toisaalta voimme myös sairastua. Pitkään jatkunut stressi haastaa terveyden ja siksi on tärkeä pysähtyä tutkimaan omaa elämäänsä. Tällä kurssilla opetan mitä pitää etsiä ja miten vastauksia löytyy sekä sen miten kuormittavat tunteet käsitellään lempeästi.

EFT: Uudenlainen näkökulma hyvinvointiin - kehon muistiin jääneet tunteet.

Elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Joskus käy niin, että mieli ei pysty käsittelemään rankkoja kokemuksia niiden tapahtumahetkellä. Voi olla ettei ikätason takia ole kykyä käsittää mitä parhaillaan tapahtui. Keho ottaa tuon taakan kantaakseen ja syntyy tiedostamattomia jännityksiä. Vuosien kuluessa heikentyneen aineenvaihdunnan vuoksi tuo kehon kohta alkaa oireilla tai muuttuu kivuksi. EFT:ssä etsitään käsittelemättömiä tunnekuormia, jotka olisi nyt mahdollista kohdata ja purkaa. Aikaa on saattanut kulua välissä jopa vuosikymmeniä. Keho muistaa, vaikka mieli unohtaa!

Keho voi kantaa esim. surua, pettymyksiä, turvattomuutta, pelkoja, vihaa tai häpeää. Kehoterapian yhdistäminen hyväksyntään ja anteeksiantoon vapauttaa vanhat taakat ja elinvoimaisuus lisääntyy.

Tällä menetelmällä voi purkaa myös tunnelukkojen ja taakkasiirtymien vaikutusta sekä pitkällisen henkisen kuormituksen aiheuttamia ongelmia. Masennus, uupumus ja ahdistus ovat kehon hätämerkkejä tarpeesta muuttaa jotakin. Kehosi on viisas ja se kertoo kaiken juuri oikeaan aikaan. Myös suuret traumat ja hermoston ylivirittyneisyys saadaan vapautettua tällä menetelmällä.

Tällä kurssilla harjoittelemme paljon tekemällä naputtelua itselle. Käsittelemällä omaa elämääsi saat käsityksen asioiden syvällisyydestä ja yhteenliittymisistä.

Halutessasi voit auttaa myös muita vapautumaan tarpeettomiksi käyneistä tunnetaakoista. Silloin voit jatkaa kurssia vielä helmikuussa. Saat tärkeitä tietoja toisten hoitamiseen liittyen. EFT-hoitajan työ on erittäin merkityksellistä, koska usein näkyviä tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla. Tähän osallistuminen edellyttää syyskurssin läpikäyntiä.

Syyskurssin kurssipäivät:

su 31.10. lähipäivä Salossa klo 11-16
ma 8.11. etänä klo 18-20
la 20.11. lähipäivä Salossa klo 11-16
ma 29.11. etänä klo 18-20
ma 13.12. etänä klo 18-20
su 16.1.2022 lähipäivä Salossa klo 11-16
ma 24.1. etänä klo 18-20

Hinta 600€ + alv 24% = 744€ (voi maksaa osissa)

su 13.2.2022 klo 11-17 lisäpäivä hoitajatyöhön liittyen (150eur + alv 24% = 186eur)

Ilmoittautumiset sähköpostilla: anu@tasapainossa.fi