Nyt tarjolla syventävät opinnot EFT:stä asiakastyön tekemiseksi!

Tule opiskelemaan kevätkurssina laaja paketti tunteiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Elämä on inhimillistä ja kaunista. Sopeutumiskykymme ansiosta toisaalta selviämme, mutta toisaalta voimme myös sairastua. Pitkään jatkunut stressi haastaa terveyden ja siksi on tärkeä pysähtyä tutkimaan omaa elämäänsä. Tällä kurssilla opetan mitä pitää etsiä ja miten vastauksia löytyy sekä sen miten kuormittavat tunteet käsitellään lempeästi.

EFT: Uudenlainen näkökulma hyvinvointiin - kehon muistiin jääneet tunteet ja niiden kohtaaminen hyväksyen.

Elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Joskus käy niin, että mieli ei pysty käsittelemään rankkoja kokemuksia niiden tapahtumahetkellä. Voi olla, ettei ikätason takia ole kykyä käsittää mitä parhaillaan tapahtui. Keho ottaa tuon taakan kantaakseen ja syntyy tiedostamattomia jännityksiä. Vuosien kuluessa heikentyneen aineenvaihdunnan vuoksi tuo kehon kohta alkaa oireilla tai muuttuu kivuksi. EFT:ssä etsitään käsittelemättömiä tunnekuormia, jotka olisi nyt mahdollista kohdata ja purkaa. Aikaa on saattanut kulua välissä jopa vuosikymmeniä. Keho muistaa, vaikka mieli unohtaa!

Keho voi kantaa esim. surua, pettymyksiä, turvattomuutta, pelkoja, vihaa tai häpeää. Kehoterapian yhdistäminen hyväksyntään ja anteeksiantoon vapauttaa vanhat taakat ja elinvoimaisuus lisääntyy.

Tällä menetelmällä voi purkaa myös tunnelukkojen ja taakkasiirtymien vaikutusta sekä pitkällisen henkisen kuormituksen aiheuttamia ongelmia. Masennus, uupumus ja ahdistus ovat kehon hätämerkkejä tarpeesta muuttaa jotakin. Kehosi on viisas ja se kertoo kaiken juuri oikeaan aikaan. Myös suuret traumat ja hermoston ylivirittyneisyys saadaan vapautettua tällä menetelmällä.

Tällä kurssilla harjoittelemme paljon ja teemme naputtelua myös itselle. Käsittelemällä omaa elämääsi saat käsityksen asioiden syvällisyydestä ja yhteenliittymisistä. Kuorit itseltäsi tarpeettomiksi käyneet suojakuoret ja vapaudut elämään omana itsenäsi ja näin voit auttaa myös muita henkiseen vapauteen.

Kurssin aikana saat paljon tärkeitä tietoja toisten hoitamiseen ja erilaisiin tapauksiin liittyen. EFT-hoitajan työ on erittäin merkityksellistä, koska usein näkyviä tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla.

Kurssi pohjautuu Nick Ortnerin Tapping Solution Vallankumouksellinen stressinhoitomenetelmä sekä Gary Craigin EFT käsikirjaan, jotka tulee lukea kurssin loppuun mennessä. Noiden lisäksi jaan laajan paketin ymmärrystä ihmisyyden inhimillisyydestä omiin oppeihini perustuen.

Kevään 2023 kurssipäivät:

ti 3.1.2023 klo 18.30-20.30 etätapaaminen kurssiin ja kurssilaisiin tutustumisen merkeissä (nauhoitettava Zoom-yhteys)
su 22.1. lähipäivä Espoossa klo 11-17
ti 31.1. etänä klo 19-21

ti 7.2. etänä klo 19-21
ti 28.2. etänä klo 19-21

su 5.3. lähipäivä Salossa (Matildassa) klo 11-17
ti 21.3 klo 19-21

ti 4.4. klo 19-21
la 15.4. lähipäivä Salossa tai Turussa klo 11-17

ti 2.5.klo 19-21
ti 16.5. klo 19-21

Saat etäilloista tallenteen eli voi opiskella myös oman aikataulusi mukaan. Kurssipäivät ovat alustavia ja ne voivat muuttua tarvittaessa.

Lisäksi hintaan kuuluu kevään aikana (noin huhtikuussa) tehtävä yksi henkilökohtainen 2h valmennus.
Lopussa harjoittelet menetelmää kahden valitsemasi harjoitusasiakkaan kanssa. 

Kurssin hinta 750 eur + alv 24% = 930 eur, voidaan maksaa 1 - 5 erässä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Anu Jaakkola
anu@tasapainossa.fi
040-540 7452