Anu

Olen Anu Jaakkola (ent. Torkkeli) ja nykyisin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen. Hyvinvoinnin pariin päädyin pikkuhiljaa tarpeesta ymmärtää itseäni ja oman elämäni kipukohtia. Riittämättömyyden tunne, väsymys ja päämäärätön olo iskivät erityisesti työttömyysjakson aikana.

Olen opiskellut NLP:tä, Rosen terapiaa, logoterapiaa, traumojen psykosomaattista rakennetta, valmentamista, ravitsemusta, EFT:tä ym. ihmisyyttä avaavaa materiaalia kuten itsetuntemusta ja kehon ja mielen välistä suhdetta. DI-koulutus on antanut hyvän pohjan analyyttiselle ajattelulle ja tiedon etsimiselle ja jäsentelylle. Avoin mieli ja uteliaisuus ovat olleet tarpeellisia seuralaisia tällä matkalla. Mutta matka on kannattanut!

Eräänä päivänä saatoin todeta: ”Enää ei ahdista!” Olin saavuttanut riittävän määrän taitoa ohjata omaa mieltäni, purkanut riittävän paljon elämässä kertynyttä kuormaa ja saanut tilaa toteuttaa itseäni. Nyt autan muita ihmisiä purkamaan tarpeettomaksi käynyttä stressikuormaansa. Vapautumaan menneisyyden taakoista ja lisäämään elämää omaan elämäänsä!

 

Pekka

Olen Pekka Kari, intuitiivinen energiahoitaja, filosofinen kirjailija sekä näyttelijä. Olen kulkenut pitkän tien oman osaamiseni kerryttämiseen monelta eri työelämän osa-alueelta. Siihen on kuulunut niin puolustusvoimien kuin metallialan jaksoja, vaikka sydän on sykkinyt aina teatterille, ilmaisutaiteelle ja lukemiselle. Katson maailmaa filosofisesti ja hahmotan nopeasti asiakkaan elämässä vaikuttavat ajatuslukot.

Olen kirjoittanut 16 julkaistua kirjaa viimeisten kymmenen vuoden aikana. Olen tutkinut kirjoittamisen kautta ihmisen yksilöllisyyden rakennetta ja vuorovaikutusta, hierarkioita, addiktion rakennetta yms. ihmisen käyttäytymiseen liittyvää.

Olen parantunut paniikkihäiriöstä, masennuksesta ja addiktioista aiemmassa elämässäni ja siksi voin nyt hyödyntää osaamistani muidenkin hyödyksi. Erityisherkän arki on myös tuttua.

Minuun voit ottaa yhteyttä puh. 041-744 4205 tai e-mail: pekkaville.kari@gmail.com.